fredag 22 mars 2013

Post workout salad

Nya gymmet verkar bra. Väldigt trevlig personal, inte minst. Idag har jag varit på ett pass med det obegripliga namnet CXWorks. Eller nåt sånt. Mycket core med gummiband och viktplatta. Jobbigt men bra. Lite mycket crunches för min smak kanske. Passet var bara 30 min, så jag körde ett gäng hantelövningar efteråt.

Sedan kände jag mig schysst slutkörd, och åkte hem och åt brutalgod sallad med fänkål, zucchini och kikärtor, alltihop marinerat i citron och olivolja. Lax till. Riktig mat, så blir kroppen glad!

torsdag 21 mars 2013

Surkål!

Världens bästa snabbmat, och så himla gott. Och magen blir så glad, så glad!

tisdag 19 mars 2013

Utveckling

Jahapp. Det var ju ett tag sedan. Hejhej!

Min matlagning är inte vad den har varit. Barnen blir större och ska skjutsas på aktiviteter i princip varje kväll, så maten ska stå på bordet inom en halvtimme max. Då blir det lite mer halv- och helfabrikat, men det får vara så nu. Tids nog drar de väl iväg med moppen på träningen, och då kan jag stå där och julienne-strimla kålrötter.

Sedan kan man ju välja bra halv- och helfabrikat, och man kan äta grymma spenatsmoothies till frukost och sköna sallader till lunch. Tänker jag.

En kul grej om man jämför med Annica 2010 är att jag har blivit en sån som tränar. På riktigt. Mest hemma, men jag är på väg att skaffa gymkort på nytt ställe. Introduktion på torsdag kväll. Sedan ska jag bli en jäkel på TRX och kettlebells, och annat som jag aldrig provat. Köpa lite PT-timmar tänkte jag också. Snygg som fan ska jag bli.

2015 ska jag åka Vasaloppet. Toppa formen vid 40, liksom. Så man får väl se om det blir nåt bloggat nu då. Jag har skaffat mig ett skrivbord, det hjälper. Hej hopp!

Sol på näsan i liften. Sämre kan man ha det...